perjantai 17. huhtikuuta 2020

Oireilua ja aikajana (H)

Mietin jossain kohtaa aiemminkin että laittaisin nämä tänne.
Nämä ovat minulla joskus (riippuen esityksen aiheesta) materiaalina kokemusasiantuntijaluennoilla.

Ensimmäisessä kuvassa on elämäni aikajana. Tätä harkitsin pitkään laitanko tätä esille julkisesti, mutta sitten totesin että tämä auttaa hahmottamaan minua, ja elämääni.
Ei tässä kuitenkaan todellakaan täysin avaudu kaikki, mutta vähän jotain pientä. Ja jos joku tuttu näkee tän, niin ehkä auttaa heitäkin ymmärtämään. Aikajanalla näkyvät itselle tärkeät ja merkittävät sekä jollain tavalla suuresti vaikuttaneet elämäntapahtumat.

Tässä toisessa kuvassa kuvailen vähän oireiluani elämän arjessa. Alunperin oli tarkoitus että vihreät nuolet kuvaavat enemmän maniaa ja vaaleanpunaiset masennusta, ja siniset oireilua yleisesti, mutta sitten huomasin että tätä voisi ehkä vähän muokkailla sillä jotkut menee vähän miten sattuu :D Mutta ainakin teksteistä saa jotain ymmärrystä, toivottavasti.
Ehkä tästä oli apua jollekin tutustumaan minuun paremmin, ehkä ei. Itselle koin tällä hetkellä vain tärkeäksi jakaa tämän jutun...Ehkä osittain siksi, että juuri oli keikka jossa näitä kävin läpi taasen, mutta tän julkaisun voi aina poistaa :D

Oireilu kuvaa saa käyttää jos haluaa itsekin omiin tarkoituksiin jos sen kokee sopivaksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti