maanantai 17. syyskuuta 2018

Heipparallaa!

Tervetuloa lukemaan blogiamme Kolme lensi yli käenpesän!
(ulkoasu tulee kokemaan vielä muutoksia, tämä on tälläinen väliaikainen pikaversio)

Ollaan kolme tyyppiä jotka halusivat alkaa pitää blogia porukalla, jotta voisimme omien kokemuksien kautta auttaa muita. Meillä on kaikilla erilaiset taustatarinat mutta meitä yhdistää tällä hetkellä käymämme kokemusasiantuntija koulutus, jossa olemme tutustuneet toisiimme. Valmistumme ensi kuussa, jonka jälkeen aletaan pitää keikkaa - ja siihen ohelle haluttiin tehdä tämä blogi.

Toivomme syvästi, että tästä on apua mahdollisimman monelle - ainakin itsellemme, on sillä kaikille meille ominaista on purkaa asioita kirjoittamalla. Lisäksi blogiin voi tulla mm. runoja. laulunsanoja, tarinoita, turinoita ja kuvia!

Välilehtiin laitamme erikseen jokaisesta meistä oman esittelyn, jos haluatte tutustua tarkemmin blogin taustalla oleviin ihmisiin. Jokaisen postauksen otsikkoon tulee joko A, H tai M, jotta tiedät kuka sen on kirjoittanut heti alkuun :)

Blogi saattaa sisältää välillä vähän rankempaakin tavaraa, yritämme mainita asiasta (TW= trigger warning) aina blogitekstin alussa jotta osaatte varautua!

Meille saa laittaa viestiä ja kommenttia ja toiveita mitä haluaisitte, jos vaikka haluatte tietää jostain enemmän! Muistakaa kuitenkin, että ollaan "normaaleja" ihmisiä ja meilläkin on tunteet, joten loukkaavat jutut voi jättää suoraan sanomatta! 
Rakentavaa palautetta saa toki antaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti